Multimèdia

Editors d'imatges en línia
  1.  http://pixlr.com/editor/  Pixlirés un potentíssim editor d'imatges al núvul amb multitud d'aplicacions i tot de forma fàcil i intuïtiva, però potser la característica a destacr és la seva velocitat.

Editors de so en línia
  1. http:/www.aviray.com/online/audio-editor Myna és un editor d'audio completament en línia i gratuït. Permat mesclar música i clips d'audio, aplicar efectes de so  gravar la teva veu o els teus intrument. També pots gravar els arxius en format mp3 o escoltar-los al revés.
Presentacions en línia
  1.  http://www.slideshare.com Slideshare és un servei de publicació de presentacions en línia. Permet "pujar" presentacions generades amb PowerPoint i compartir-les al núvol.També podem "baixar-ne" d'altres i fer-les nostres, tot respectant els permisos de les llicències i els drets d'autor.
Web 2.0dfgd
View more presentations fdfgrom josesaurabadia

Editar vídeo en línia
  1. http:// www.pixorial.com Pixorial Podem importar vídeos, afegir transicions, canviar formats i exportar el resultat gratuïtament al vostre compte de Facebook, és compatible amb diferents formats: AVI, FLV, MOV, MP4, MPEG, DV, RM y WMV. A més podem donar al vídeo efectes bàsics, retallar escenes i, en cas de poder pagar per això, obtenir per correu un DVD amb el resultat.
Convertidor de mapa de bits a vectorials en línia
  1. http://vectormagic.com/  Vectormagic Eina 2.0 que permet convertir imatges en formats de mapa de bits (JPG, GIF, PNG, ...) a arxius amb format de gràfics vectorials (EPS, SVG, ...)
 

1 comentario: